Fasola wrzawska (fasola tyczna typu Piękny Jaś), to połączenie wyjątkowego, delikatnego smaku i bogatych walorów kulinarnych, co czyni z niej wyśmienity produkt na polskie stoły. Zaspokaja gusta nawet najbardziej wybrednych smakoszy. A wszystko to za sprawą specyficznego mikroklimatu panującego w widłach Wisły i Sanu, dobrych gleb, staranności i doświadczenia rolników od pokoleń parających się jej uprawą we Wrzawach. Posiada unijny certyfikat Chroniona Nazwa Pochodzenia, który przyznaje się produktom wysokiej jakości. Zarówno sam produkt finalny, jak i cały proces uprawy fasoli wrzawskiej, corocznie podlega kontroli firmy certyfikującej.
Posiada unijny certyfikat Chroniona Nazwa Pochodzenia
Warunki przechowywania: Przechowywać w miejscu suchym, zacienionym i chłodnym.
Michalina –
Bardzo smaczna!
Piotr Dudek –
My też tak uważamy 🙂
Barti –
Idealna do fasolki po bretońsku