Musztarda to jeden z najważniejszych specjałów WSP „Społem”, produkowany od 1932 roku, czyli od blisko 85 lat. Musztardy Kieleckie słyną z charakterystycznego, głębokiego smaku, niepowtarzalnego aromatu i kremowej konsystencji, czym zdobywają serca smakoszy. Powstają wyłącznie z połączenia składników najwyższej jakości tj.: kilku odmian gorczycy, aromatycznych przypraw, pachnących ziół oraz octu, wytwarzanego w drewnianych kadziach zgodnie z dawnymi recepturami.
Musztarda Kielecka delikatesowa stołowa:
- Tradycyjny i wykwintny smak
- Na polskich stołach od 1932 roku
- Łagodny aromat i aksamitna konsystencja
- Uniwersalny i pyszny dodatek do wielu potraw
- Zdobywca wielu nagród, wyróżnień i certyfikatów:„PCBC Certyfikat Q”, „Złoty Paragon” (wyróżnienie), „Poznaj Dobrą Żywność”
Skład:
Woda, ocet spirytusowy, gorczyca, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.