Sos Tatarski:
- Wyjątkowo polski charakter i smak
- Lekko kwaśny i wyrazisty
- Duża zawartość pysznych warzyw
- Puszysta konsystencja
- Polecany do kanapek, wędlin, sałatek, jajek i innych potraw na zimno
Skład: woda, olej rzepakowy, mieszanka warzyw i grzybów konserwowych (ogórek 8,0%, cebula 4,8%, pieczarka 3,2%, woda, koper, ocet, cukier, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy), cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, gorczyca, białka mleka (łącznie z laktozą), aromaty (zawierają mleko, serwatkę w proszku), stabilizatory: guma guar, alginian sodu, cytrynian sodu; regulator kwasowości: kwas mlekowy; przyprawy.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.