JAGODA

20.00

Ekologiczna jagoda z dodatkiem ekologicznego koncentratu jabłkowego, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100g produktu sporządzono z 80g owoców jagody. Smak słodko-kwaśny, charakterystyczny dla owoców jagody, barwa zbliżona do barwy owoców.

Opis

Sad Danków BIO jagoda bez dodatku cukru 260g

 

 

100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH

SKŁADNIKI: jagody*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 584 kJ / 138 kcal
Tłuszcz – 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany – 32 g
w tym cukry – 24 g
Białko – 0 g
Sól – 0,06 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „JAGODA”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

1 z 5 gwiazdek 2 z 5 gwiazdek 3 z 5 gwiazdek 4 z 5 gwiazdek 5 z 5 gwiazdek